Peugeot PM Vác

Szerviz és alkatrész akciók

Fertőtlenítés csomagok

photo

Válassza fertőtlenítés csomagjainkat, hogy biztonságosan autózhasson mindenkor.

 

GÉPJÁRMŰFERTŐTLENÍTÉS - BELSŐ & KÜLSŐ

Peugeot Fertőtlenítés

minden márkaszervizünkben – minden autómárkára
 
AJÁNDÉKBA*
 
 
Bármely bruttó 100.000 Ft értékű szervizbeavatkozás esetén ajándék gépjárműfertőtlenítés szolgáltatás biztosítunk Önnek.
 
A manuálisan végzett külső & belső fertőtlenítő és tisztító eljárást védőruházatban és szigorú előírások betartásával végezzük, az autót a beavatkozás alatt elkülönítjük.
 
Csak jeleznie kell a munkafelvevőnek, hogy igényt tart a szolgáltatásra. 
 

 

GÉPJÁRMŰFERTŐTLENÍTÉS – BELSŐ & KÜLSŐ

Peugeot Fertőtlenítés

minden márkaszervizünkben, minden autómárkára
 
9900 Ft*
 
 
A 17 pontos manuálisan végzett belső & külső fertőtlenítő eljárásunk Önt és utasait is védi. A beavatkozást a Peugeot Márka előírások alapján, védőruházatban és szigorú előírások betartásával végezzük. Kizárólag az európai normák szerint minősített kiváló minőségű fertőtlenítőszereket és hatóanyagokat használunk az eljárás során.
 
Jelentkezzen be szolgáltatásunkra online, még ma!

 

 

 

BIZTONSÁGI ÁTVIZSGÁLÁS & GÉPJÁRMŰFERTŐTLENÍTÉS CSOMAG

minden márkaszervizünkben, minden autómárkára
 
21.300 Ft*
 
 
A csomag tartalma:
 
Teljes autóklímarendszer tisztítás 
Manuálisan végzett gépjáműfertőtlenítés belül és kívül
 
 
Sőt, a csomagot megvásárlók 10%-os pollenszűrő kedvezményre is jogosultak!
 
Interaktív online-időpontfoglaló rendszerünkön keresztül most azonnal foglalhat szerviz időpontot!

 

A PEUGEOT-NÁL MINDIG ÖN AZ ELSŐ

 

A Peugeot számára az Ön mobilitási szabadsága éppoly fontos, mint Ön és utasai biztonsága és jó egészsége. Autózzon tovább tiszta, fertőtlenített gépjárművel! Felkészült márkaszervizeink a Peugeot márkaszabványok szigorú betartásával járnak el, és kizárólag az európai normák szerint minősített kiváló minőségű fertőtlenítőszereket és hatóanyagokat használnak.

 

* Az ajánlatok 2020. május 20-tól szeptember 30-ig vehetők igénybe a hivatalos magyarországi Peugeot márkaszervizekben. A Biztonsági átvizsgálás & fertőtlenítés komplex csomag ára 100 Ft-ra kerekített bruttó ügyfélár, és a csomag részét képező 21 pontos átvizsgálást megbontás nélkül, előre meghatározott pontokon végzik. Az átvizsgálás nem helyettesíti a Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. A szintén a csomag részét képező klímatisztítás egy gyári fertőtlenítő spray-vel végzett beavatkozás. A P Automobil Import Kft. fenntarja magának a jogot az ajánlatok módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljeskörű. A szolgáltatások részleteiről és igénybevételi feltételeiről a Peugeot márkaszervizekben kaphat tájékoztatást. Az ajánlatok  más akcióval, kedvezménnyel, ajánlattal vagy hűségakcióval össze nem vonhatók.

 

 

 

 

 

 

 

 

Online szerviz bejelentkezés

Peugeot PM Vác

További infó

További akcióink