Peugeot PM Vác

Személyautó választék

Peugeot 301

photo

Az új PEUGEOT 301 alkalmazkodik igényeihez. Bárhová is vezessen az útja, az új PEUGEOT 301 mindenütt hűséges társa lesz.

5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**


Az új PEUGEOT 301 a márka jellegzetes stílusának valamennyi meghatározó jegyét magán viseli. Az újratervezett orr-rész a függőleges kiképzésű hűtőrácstól, az impozáns első lökhárítótól és a markáns motorháztetőtől még karakteresebb lett. Az új könnyűfém felnik és a hűtőrácsba illesztett oroszlános embléma is azt jelzi, hogy jó helyen jár, és kifogástalan utazásban lesz része.

Az új PEUGEOT 301 műszerfala maga a megtestesült jövő. Modern és letisztult az új, fehér mátrixos kijelző1. A teljes egészében újratervezett modern műszerfalba harmonikusan illeszkedik a 7" érintőképernyő1 és a klímavezérlő1. Valamennyi kezelőszerv kényelmesen kézre esik.

Az új PEUGEOT 301 alkalmazkodik igényeihez. A hátsó üléspad 2:1 arányban osztott háttámláinak2 köszönhetően rengeteg lehetőség közül választhat. Élvezze a hatalmas csomagtartót, és használja ki a rendelkezésre álló teret és tárolóhelyeket. A variálhatóság egyformán szolgálja mindenki kényelmét.

Bárhová is vezessen az útja, az új PEUGEOT 301 mindenütt hűséges társa lesz. A PEUGEOT szakértelmét kamatoztató dinamikus menettulajdonságoknak köszönhetően bátran róhatja vele az utakat. A jobb motorteljesítményt biztosító EAT6 automata váltó és a 115 lóerős 1,6l VTi motor jóvoltából az új PEUGEOT 301 a legnehezebb körülmények között is megállja a helyét.

A gondtalan vezetésről számos aktív és passzív biztonsági felszerelés gondoskodik: tolatókamera1, dinamikus menetstabilizáló (ESP), kipörgésgátló (ABS), légzsákok, két darab hárompontos hátsó biztonsági öv, Isofix rögzítők stb.
Az új PEUGEOT 301 fedélzetén mindig biztonságban érezheti magát.

 

* Minden 2017.04.18. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített új Peugeot 301 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

1változattól függően széria-, opció vagy nem rendelhető felszerelés
2változattól függően széria vagy nem rendelhető felszerelés

Jelentkezzen tesztvezetésre Kérjen ajánlatot

Peugeot PM Vác

További infó

További akcióink