Peugeot PM Vác

Pénztárca-barát alkatrészek

Cseredarabos-felújított alkatrészek

photo

Kiknek ajánljuk?
Akik gépjárművében fődarabot vagy más nagy értékű felújítható alkatrészt-berendezést kell cserélni!

Kiknek ajánljuk?
Akik gépjárművében fődarabot vagy más nagy értékű felújítható alkatrészt-berendezést kell cserélni!
 

MILYEN FELÚJÍTOTT-CSEREDARABOS ALKATRÉSZEK KÖZÜL VÁLASZTHAT?

Motorok, indítómotorok, hengerfejek, féltengelyek, tengelykapcsolók, turbók, radiátorok, generátorok, részecskeszűrők, automata/mechanikus sebességváltók, klímakompresszorok, féknyergek, nagynyomású szivattyúk.
 

ÁRCSÖKKENTŐ MEGOLDÁS!

A Peugeot a magas szintű felújított cseredarabos alkatrészekre ugyanolyan 1 éves gyártói garanciát ad, mint az új cserealkatrészekre!

Amennyiben legközelebb mechanikus javítást végeztet a Peugeot márkaszervizben, bátran érdeklődjön az 1 éves garanciával értékesített felújított-cseredarabos alkatrészek beépítési lehetőségéről!

 

TULAJDONKÉPPEN MI IS AZ A FELÚJÍTOTT - CSEREDARABOS ALKATRÉSZ?

A Peugeot műszaki előírásai alapján gyártott, az autógyártásban használt alkatrészek minőségével megegyező – felújítási eljáráson átesett - alkatrész, mely ugyanazt a megbízhatóságot garantálja, mint az újonnan gyártott alkatrész.

HOGY TÖRTÉNIK A FELÚJÍTÁSI ELJÁRÁS?:

A Peugeot márkaszerviz hálózatban összegyűjtik a felújítható alkatrészeket és szigorú műszaki előírások betartása mellett felújítják.

A begyűjtött alkatrészeket a felújítási eljárás előtt ellenőrzik. Esettől és az alkatrész család típusoktól függően a vizsgálatot követően bizonyos alkotóelemek újrafelhasználásra kerülnek, és amennyiben lehetséges, újra-megmunkáláson esnek át, de leginkább vadonatúj alkotóelemekre cserélik ki.
 

FONTOS MÉG TUDNIA, HOGY BETÉTDÍJAT SZÁMOLUNK FEL. MIT JELENT EZ?**

Cseredarabos-felújított alkatrészt kétféleképpen vásárolhat:

  1. Csak vásárolni szeretne és saját maga vagy javítóműhelye végzi a cserét.
  2. vagy pedig a vásárlással egyidőben a szervizben, ahol a cseredarabos-felújított alkatrészt megrendeli, szakszerűen be is építteti azt.

A kedvezményes cseredarabos ár csak abban az esetben érvényes, ha a felújítandó (régi – kopott) alkatrészt az újért cserébe leadja annál a márkaszerviznél vagy alkatrész-forgalmazónál, ahol a felújított-cseredarabos alkatrészt vásárolja.Ha Ön a javítás után a felújítandó (régi) alkatrészt szeretné visszakapni és magával vinni, akkor a betétdíjat ki kell fizesse, viszont ha a javítást végző márkaszerviz tulajdonába adja, és nem kéri vissza a kiszerelt alkatrészt, úgy ez a betétdíj nem kerül felszámításra.
 

MIT TEGYEN, HA A BETÉTDÍJAS FIZETÉST VÁLASZOTTA, DE IDŐKÖZBEN MEGGONDOLTA MAGÁT ….?

Ha Ön nem adta le a (régi) felújítandó alkatrészt, melyre betétdíjat fizetett, de időközben meggondolná magát és mégis átadná a márkaszerviznek, hogy a betétdíjat visszakapja, akkor a felújított-cseredarabos alkatrész vásárlásától számított 2 hónapig lehetősége van arra, hogy a felújítandó – korábban csere miatt a járművéből kiszerelt – alkatrészt visszavigye és átadja a felújított alkatrészt beépítő márkaszerviznek. De a betétdíj utólagos visszatérítésére csak abban a márkaszervizben van lehetőség, ahol a felújított-cseredarabos alkatrészt vásárolta!


Várjuk márkaszervizeünkben!
 

** az alkatrész megvásárlásakor plusz betétdíjat számítunk fel a használt cseredarab leadásáig

 

Írjon nekünk!

Peugeot PM Vác

További infó

További akcióink